Friday, 16 September 2011

Break = Clash

Okee , mcm mana aku bolee break ! urmm , aku slalu mintak break , besalaaa pompuan kn.. kadangkadang ikut perasaan sangat ! TAPI kali nie memang betulbetul , sejak kebelakangan tuu hbungan aku n dia memang dah xmcam kple , mcej bilaa perlu.. dia ckap xyah mcej kalau mcej pun asyik gaduhgaduh.. aku pun ikut jalaa, so aku jadi SUNYI sangat , xdak sapasapa y nk aku luahkan , kalau nk gitau dia pun bukannya dia nk amik tau sangat :( , urmm BERMULAA detikdetik nak putuihh, MALAM tuu aku overnight gn kawankawan aku , kitaowg g KAROK , memang puaspuas laa aku karok , aku trima satu kol dari OUN(bolee di katakn ex aku laa) , dia cakap paa pun aku xpaham , aku ya ya kan jalaa.. mana nk dengaq dok tmpat karok memang bising laa ! dia ckap pasal NANIE(kawan baik aku) , okeee , aku pendekkan cita, aku msej gn NANIE, dy nk putuih kwan gn aku ! niee semua OUN laa ! Dy ckap aku benci NANIE ! Masalah betul laa :( Ya ALLAH , hanya tuhan saja y tahu prasaan aku , aku jadi LEMBEK terus , PUTUSnya ikatan seorang sahabat :( , OKEEEE ! Aku waktuu tuu memang dah xdak sapasapa daahh y nk aku lepaskan kesedihan ! ALONE !





N aku kol muslim , aku citakan apa y terjadi , aku MENANGISSSSS!!! Tapi dia ????? "' Jab, satg kol lain,, dok atas moto nie " sidia ckap , Aku pun letak hp.. Seriously , aku sanggup hilang PAKWE dar hilang seorang KAWANN!! okeeee , kwankwan aku lepas tuu ajak lepak KOLA PELISS , n then aku try SHISHA !Pergghhhh memang layan otak akuu , dahlaa FIRSTtime , waktuu tuu aku pkirr MATI JAAA!! okee , aku cuba kol MUSLIM lagi , lambat gilaaa dia angkat kol , AKU ckap gn dy gn nada y sedihh , n then aku tnya dia dok mana ?? dia ckap uma kawann (dgn nada slow) Aku sedikit mushkil , :( N THEN aku letak terus hp ! YAA ALLAHH!!!!!!!!!! aku terus hntaq mcej mntak PUTUS ! dia xreply pun mcej , dalm seminggu jgak laaa , SADISSSSnyaaa ..... n scara SAH nya aku SINGLE :(  *esok tuu pulakk aku n NANIE dahh baik balek ;)  TAPI aku dahh PUTUUSSSS gn sidia :(


0 cOMMent LEewww:

Post a Comment