Thursday, 29 September 2011

F.T. Island - After Love [MV]


AFTER LOVE ~~

Besttt gilaaa laguu nieee :( sesuai ntok akuu !




Tuesday, 27 September 2011

busy

MINGGU NIE AKU SIBUK SIKIT , BZ DGAN CLASS Y TAK PENAH LECTURER TAKMASUK -____________________- HUJUNG MGGU PUNN BUAT KELAS JUGAKK *sighh 

HUHH , TENSION 

Sunday, 25 September 2011

JOHAN Futsal

Yeaahhhh , sabtu 24/9/11 ! Aku lawan futsal , gheeee ! Team aku jadi JOHAN tuuu , perrghhh best gilaa , HAHA 


ABC THREE TEEM


Mukaa letihh laa weyhh :(







Friday, 23 September 2011

SUKAhatiAKU

Salam 


Kalau hmpa baca mesti hampa kata kami nie derekk post SEDIHSEDIH *jinak betul ayat aku , HAHAHA
BLOG AKU SUKAHATI AKU LAA NK POST PAPUNN :P Aduihhh , okeeee , Seriously aku jadi tak semangat skarang.. sebab terlalu memikir , YA ALLAH !! Bilaa dgn kawankawan aku HAPPY , tutup semua ! tapi kalau sorangsorang ??


Can i borrow ur shoulder please? i need someone :( , OMG ! I never felt this feeling before this ! :( YA RAHMAN YA RAHIM , SUBHANALLAH 



Thursday, 22 September 2011

urmmmm !!!!!!!!!

satu perkataan jaa akuu nak ckap !!

AKUU  SEDIHHHHHHHH !!!!


kbai !

Wednesday, 21 September 2011

HB Mom ;)






FRIENDS aka SIBLINGS

ASSALAMUALAIKUM

Haihaihai , now aku nak update bout my friends a.k.a sayangsayang aku :P Alhamdullillah , aku dapat kawankawan y sama gilagila dgn aku , HAHAHA dah mcam adikbradik aku dah dyorang neh.. aku sayang sangatsangat kwankwan aku , FRIENDS FOREVER :)



NIEDA .. imy <3


 KIRIN but aku pagil ACHIK.. ;)


JUMA tapi aku pngil ALONG <3



Left-Fikri aka Tembun  ,  Right-Akill aka Jinak  ^___^


Zhaf aka pendek :P HAHAHAHA ,


ART , serious muka mcam ELMO , hahaha =P


ALEP kaki mcam LIDI , kehkehkeh




Monday, 19 September 2011

SAKETHATI dgn CODING

TENSION AKU !! BUAT CODING !! ERROR TAK ABIH-ABIHH !!



BILA BORING menjelma

webcam sematamata 

agak boring dok kat kamsis , BUKAN agak but reality is VERYVERY BORING nak mampuihh ! errrrggghhh , bolehh gilaaa.. but beginilah rutin harianku selama berada di bilik yang alaa-alaaa VVIP room :p *ceeehhhhhhhh aku bersyukur memiliki muka y mcam nie , HAHHAHAHAHA kata pi laaa papa pun TEMPEYEK or ANGRYBIRD or KACANG HIJAU or what else, i dont care ! :)












*bilaaa laaa nk kuruihhhh :( , HAHAHAHA
*nk kuruih apa nya BALIK KELAS , ZZZZZzzzzzzzzz :p

Sunday, 18 September 2011

Coming Back

Why are you coming back to me now, when you ignore me before this ????


arrrrgggghhhhhhhhh :(  *tipu  , aku x melalak laa cm nie , HAHA 

My BFF

BFF AKUU :)


Nie mber baik aku , NANIE !
Kami kawan lamaa dari fom1 lagi , Alhamdulillah kami still berkawan , tgal aku gn dia jaa , y lain ?? sibuk dgan hal masing2.. biasalaa adat berkwan , ada y kekal ada y x .. Btw its okee bagi aku :) tak penting , HAHAHA *kuajaq gilaaa aku :P .. ada y nie pun dah cukup tak larat nak jaga , KAHKAHKAH 


HAHAHHA Lawak gilaa aku tgok gbaq nie , JINAK ! Nie masa sekolahh , budakbudak


peerrrgghhhhh , REMPIT SEJATI *zaman dulukala


haaaa, nie lagi sorang mber BAIK aku gakk , ZANIE ! :)


I LOVE MY BFF <3 

Saturday, 17 September 2011

Friday, 16 September 2011

Boringg !!!



BORING LAAA WWOYYYY !!

Doa Mohon KETABAHAN HATI

SEMINGGU AKU MENANGISSS SORANGSORANG , SEGALANYA AKU PENDAM !! SUBHANALLAH ! XDAKK SAPASAPA AKU CITAKAN , AKU SORANG MENANGGUNG :( MASALAH YANG BERTIMBUN-TIMBUM ! DAN AKU BERSERAH SEGALANYA KEPADA YANG MAHA ESA .. 


Break = Clash

Okee , mcm mana aku bolee break ! urmm , aku slalu mintak break , besalaaa pompuan kn.. kadangkadang ikut perasaan sangat ! TAPI kali nie memang betulbetul , sejak kebelakangan tuu hbungan aku n dia memang dah xmcam kple , mcej bilaa perlu.. dia ckap xyah mcej kalau mcej pun asyik gaduhgaduh.. aku pun ikut jalaa, so aku jadi SUNYI sangat , xdak sapasapa y nk aku luahkan , kalau nk gitau dia pun bukannya dia nk amik tau sangat :( , urmm BERMULAA detikdetik nak putuihh, MALAM tuu aku overnight gn kawankawan aku , kitaowg g KAROK , memang puaspuas laa aku karok , aku trima satu kol dari OUN(bolee di katakn ex aku laa) , dia cakap paa pun aku xpaham , aku ya ya kan jalaa.. mana nk dengaq dok tmpat karok memang bising laa ! dia ckap pasal NANIE(kawan baik aku) , okeee , aku pendekkan cita, aku msej gn NANIE, dy nk putuih kwan gn aku ! niee semua OUN laa ! Dy ckap aku benci NANIE ! Masalah betul laa :( Ya ALLAH , hanya tuhan saja y tahu prasaan aku , aku jadi LEMBEK terus , PUTUSnya ikatan seorang sahabat :( , OKEEEE ! Aku waktuu tuu memang dah xdak sapasapa daahh y nk aku lepaskan kesedihan ! ALONE !





N aku kol muslim , aku citakan apa y terjadi , aku MENANGISSSSS!!! Tapi dia ????? "' Jab, satg kol lain,, dok atas moto nie " sidia ckap , Aku pun letak hp.. Seriously , aku sanggup hilang PAKWE dar hilang seorang KAWANN!! okeeee , kwankwan aku lepas tuu ajak lepak KOLA PELISS , n then aku try SHISHA !Pergghhhh memang layan otak akuu , dahlaa FIRSTtime , waktuu tuu aku pkirr MATI JAAA!! okee , aku cuba kol MUSLIM lagi , lambat gilaaa dia angkat kol , AKU ckap gn dy gn nada y sedihh , n then aku tnya dia dok mana ?? dia ckap uma kawann (dgn nada slow) Aku sedikit mushkil , :( N THEN aku letak terus hp ! YAA ALLAHH!!!!!!!!!! aku terus hntaq mcej mntak PUTUS ! dia xreply pun mcej , dalm seminggu jgak laaa , SADISSSSnyaaa ..... n scara SAH nya aku SINGLE :(  *esok tuu pulakk aku n NANIE dahh baik balek ;)  TAPI aku dahh PUTUUSSSS gn sidia :(


Gerammmm

BODOHHH ! AKU KARANG PUNYA LAA PNJANG , HILANG PULAK !!!!!!!!
AAAARRRRRRGGGHHHHHH !!!!!!!!


Rindu tak Terucap

Seriously , aku rnduw gilaa kt muslim even aku n dia dah xdak papaa :( SETAHUN lebeyhh tuu kaple , urrmmm hanya Allah saja y tahu prasaan aku . Pintu hati aku memang betul2 tertutup ntuk sapasapa , kalau di takdirkan aku n dia terserempak , memang aku bersyukur sangatsangat ;) IMY DAMN MUCH SAYANG ! aku berharap sangat muslim bhgia di samping orang y tersayang , biarpun hati aku xsanggup tgok muslim dengan owg lain , 


waaaaaaa , i really2 miss u  *ayat taklehh blah , HAHA putuih buat cara putuihh laaa DIBA wooy ! :(

ALONE :(

Now i'm LIKE THIS !



So you're over me? Cool. But when you see me with someone else, don't you dare come running back to me.




LOVE IS HURT :(

Thursday, 15 September 2011

GoodMorning

GOOD MORNING  !


PEKENA KOPI JANTAN DULU , HAHA !


INDAHNYA ! ;)