Tuesday, 25 October 2011

Percintaan Ini


*Lirik lagu Percintaan Ini-EzadLazim , sedih laguu niee bole dikatakann aku nagess dengar lagu nie :p 
Masih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku
Ooh… oh….oohh…
Di kala itu engkaulah bintang
Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggal aku sendiri
[Korus]
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan
Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu
Sia-sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncak nya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata… woo..
Ohh..Ohh…Oh….

Aaaww~~ bahagia

Assalamualaikum , heheh entry kali nie mcam bhagia sikit laa . apa ? sebab pa bhagia ? HAHAHA mana leyhh gitau biarlah rahsia . Apaapa pun bersyukur laaa kaann , tapi maseh bingung dengan FINAL yang nak dekat nie , INSYAALLAH aku bolee buat :)

*nahh gambar akuu yang rasanya mukaa happy laaa kowt , hehehe




 *aku selesa dgan cara aku :)



*muka aku memee bulatt , takleyh nak ubahh :( ! waaaaaaaa bersyukurlaaa

Tuesday, 11 October 2011

FINAL

Assalamualaikum to all readers ! Lama tak update blog al-maklumlaa sibukk sikit , FINAL nak dekat !! eewwww TAKUTTT derrr , hahaha tapi jiwa kena rilexx ! wuishh , daa lamaa tak balek umaa SERIOUSLY i miss my home sweet home :( apa??? sebab apa aku tak balek?? urmmm , kelass ganti derekk dok ada . weekend pown still ada nak balek mcam manaa , aduihh ! 


*tekanan aku , HAHAHA 

Saturday, 1 October 2011

Tanda lelaki jatuh cinta kepada anda


Tanda lelaki jatuh cinta kepada anda

1. Lelaki akan bersungguh-sungguh melakukan sesuatu perkara ntuk kekasihnya dengan rela hati bukan kerana terpaksa atau dipaksa.

2. Lelaki akan sentiasa ingin menghiburkan kekasih hatinya dan berubah menjadi orang yang suka berbual.

3. Lelaki akan kerap menasihati dan memberi pandangan kepada kekasihnya sebagai tanda dia menyayangi kekasihnya itu.

4. Kadangkala lelaki cuba menyekat kebebasan kekasihnya kerana wujudnya perasaan cemburu dan curiga.

5. Lelaki sentiasa berasa takut akan kehilangan kekasihnya.
6. Lelaki tidak menyukai sekiranya kekasih hatinya rapat atau berkawan dengan lelaki lain.

7. Apabila kekasihnya tidak memberi tumpuan sepenuhnya, lelaki akan mudah berasa cemburu dan sensitif.
8. Adakalanya lelaki bersikap seperti keanak-anakan kerana mahukan perhatian dan layanan daripada kekasihnya.


9. Lelaki akan berubah menjadi seorang yang rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa sahaja.

10. Lelaki mula pandai merajuk kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya.

11. Lelaki akan mula berasa risau dan curiga apabila kekasihnya berjauhan darinya dalam tempoh yang lama.

12. Lelaki akan sentiasa memastikan keselamatan kekasihnya kerana dia lebih mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.

13. Lelaki akan kerap bertanyakan sedalam mana cinta kekasihnya terhadap dirinya.

14. Lelaki tidak akan melayan perempuan lain jika tiada urusan penting.

15. Lelaki akan cuba meluangkan lebih banyak masa dengan kekasihnya walaupun terpaksa menunggu.

16. Lelaki akan cuba membanggakan kekasihnya di depan kawan-kawan atau orang lain.


17. Apabila putus cinta, lelaki mudah berasa serik dan wujudnya rasa tidak percaya dengan cinta perempuan lain. Pada masa yang sama, dia mengharapkan kekasihnya kembali.

18. Lelaki menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dipercayainya dan sanggup berkorban apa sahaja termasuk harta mahupun nyawa.

9. Lelaki tidak akan berlaku curang terhadap kekasihnya. Tetapi apabila mereka curang ini bermakna kasih sayang terhadap kekasihnya itu belum sepenuhnya.

20. Tidak semua lelaki sanggup menitiskan air mata hanya kerana seoran perempuan.

Letih KELASkelasKELAS

Assalamualaikum to all muslim & haihai to all non muslim ;) . teeheee , entry kali nie malas nak ckap bnyak.. satu perkataan jaa bermain kat OTAK AKU , 

LEEEEETIIIHHHH !!

Aduihhhh , bolee jemm otak owww mau tiaptiap hari BELAJAQ BELAJAQ BELAJAQ !! Perghhhhh , weekend pun still ada classss !! penattttt :(

Its okayy DIBA ! Bersusah susah dahulu bersenang kemudian , HAHAH *cuba nak sedapkan hati  =..=

Thursday, 29 September 2011

F.T. Island - After Love [MV]


AFTER LOVE ~~

Besttt gilaaa laguu nieee :( sesuai ntok akuu !




Tuesday, 27 September 2011

busy

MINGGU NIE AKU SIBUK SIKIT , BZ DGAN CLASS Y TAK PENAH LECTURER TAKMASUK -____________________- HUJUNG MGGU PUNN BUAT KELAS JUGAKK *sighh 

HUHH , TENSION 

Sunday, 25 September 2011

JOHAN Futsal

Yeaahhhh , sabtu 24/9/11 ! Aku lawan futsal , gheeee ! Team aku jadi JOHAN tuuu , perrghhh best gilaa , HAHA 


ABC THREE TEEM


Mukaa letihh laa weyhh :(







Friday, 23 September 2011

SUKAhatiAKU

Salam 


Kalau hmpa baca mesti hampa kata kami nie derekk post SEDIHSEDIH *jinak betul ayat aku , HAHAHA
BLOG AKU SUKAHATI AKU LAA NK POST PAPUNN :P Aduihhh , okeeee , Seriously aku jadi tak semangat skarang.. sebab terlalu memikir , YA ALLAH !! Bilaa dgn kawankawan aku HAPPY , tutup semua ! tapi kalau sorangsorang ??


Can i borrow ur shoulder please? i need someone :( , OMG ! I never felt this feeling before this ! :( YA RAHMAN YA RAHIM , SUBHANALLAH 



Thursday, 22 September 2011

urmmmm !!!!!!!!!

satu perkataan jaa akuu nak ckap !!

AKUU  SEDIHHHHHHHH !!!!


kbai !

Wednesday, 21 September 2011

HB Mom ;)






FRIENDS aka SIBLINGS

ASSALAMUALAIKUM

Haihaihai , now aku nak update bout my friends a.k.a sayangsayang aku :P Alhamdullillah , aku dapat kawankawan y sama gilagila dgn aku , HAHAHA dah mcam adikbradik aku dah dyorang neh.. aku sayang sangatsangat kwankwan aku , FRIENDS FOREVER :)



NIEDA .. imy <3


 KIRIN but aku pagil ACHIK.. ;)


JUMA tapi aku pngil ALONG <3



Left-Fikri aka Tembun  ,  Right-Akill aka Jinak  ^___^


Zhaf aka pendek :P HAHAHAHA ,


ART , serious muka mcam ELMO , hahaha =P


ALEP kaki mcam LIDI , kehkehkeh




Monday, 19 September 2011

SAKETHATI dgn CODING

TENSION AKU !! BUAT CODING !! ERROR TAK ABIH-ABIHH !!



BILA BORING menjelma

webcam sematamata 

agak boring dok kat kamsis , BUKAN agak but reality is VERYVERY BORING nak mampuihh ! errrrggghhh , bolehh gilaaa.. but beginilah rutin harianku selama berada di bilik yang alaa-alaaa VVIP room :p *ceeehhhhhhhh aku bersyukur memiliki muka y mcam nie , HAHHAHAHAHA kata pi laaa papa pun TEMPEYEK or ANGRYBIRD or KACANG HIJAU or what else, i dont care ! :)












*bilaaa laaa nk kuruihhhh :( , HAHAHAHA
*nk kuruih apa nya BALIK KELAS , ZZZZZzzzzzzzzz :p

Sunday, 18 September 2011

Coming Back

Why are you coming back to me now, when you ignore me before this ????


arrrrgggghhhhhhhhh :(  *tipu  , aku x melalak laa cm nie , HAHA 

My BFF

BFF AKUU :)


Nie mber baik aku , NANIE !
Kami kawan lamaa dari fom1 lagi , Alhamdulillah kami still berkawan , tgal aku gn dia jaa , y lain ?? sibuk dgan hal masing2.. biasalaa adat berkwan , ada y kekal ada y x .. Btw its okee bagi aku :) tak penting , HAHAHA *kuajaq gilaaa aku :P .. ada y nie pun dah cukup tak larat nak jaga , KAHKAHKAH 


HAHAHHA Lawak gilaa aku tgok gbaq nie , JINAK ! Nie masa sekolahh , budakbudak


peerrrgghhhhh , REMPIT SEJATI *zaman dulukala


haaaa, nie lagi sorang mber BAIK aku gakk , ZANIE ! :)


I LOVE MY BFF <3 

Saturday, 17 September 2011

Friday, 16 September 2011

Boringg !!!



BORING LAAA WWOYYYY !!

Doa Mohon KETABAHAN HATI

SEMINGGU AKU MENANGISSS SORANGSORANG , SEGALANYA AKU PENDAM !! SUBHANALLAH ! XDAKK SAPASAPA AKU CITAKAN , AKU SORANG MENANGGUNG :( MASALAH YANG BERTIMBUN-TIMBUM ! DAN AKU BERSERAH SEGALANYA KEPADA YANG MAHA ESA .. 


Break = Clash

Okee , mcm mana aku bolee break ! urmm , aku slalu mintak break , besalaaa pompuan kn.. kadangkadang ikut perasaan sangat ! TAPI kali nie memang betulbetul , sejak kebelakangan tuu hbungan aku n dia memang dah xmcam kple , mcej bilaa perlu.. dia ckap xyah mcej kalau mcej pun asyik gaduhgaduh.. aku pun ikut jalaa, so aku jadi SUNYI sangat , xdak sapasapa y nk aku luahkan , kalau nk gitau dia pun bukannya dia nk amik tau sangat :( , urmm BERMULAA detikdetik nak putuihh, MALAM tuu aku overnight gn kawankawan aku , kitaowg g KAROK , memang puaspuas laa aku karok , aku trima satu kol dari OUN(bolee di katakn ex aku laa) , dia cakap paa pun aku xpaham , aku ya ya kan jalaa.. mana nk dengaq dok tmpat karok memang bising laa ! dia ckap pasal NANIE(kawan baik aku) , okeee , aku pendekkan cita, aku msej gn NANIE, dy nk putuih kwan gn aku ! niee semua OUN laa ! Dy ckap aku benci NANIE ! Masalah betul laa :( Ya ALLAH , hanya tuhan saja y tahu prasaan aku , aku jadi LEMBEK terus , PUTUSnya ikatan seorang sahabat :( , OKEEEE ! Aku waktuu tuu memang dah xdak sapasapa daahh y nk aku lepaskan kesedihan ! ALONE !





N aku kol muslim , aku citakan apa y terjadi , aku MENANGISSSSS!!! Tapi dia ????? "' Jab, satg kol lain,, dok atas moto nie " sidia ckap , Aku pun letak hp.. Seriously , aku sanggup hilang PAKWE dar hilang seorang KAWANN!! okeeee , kwankwan aku lepas tuu ajak lepak KOLA PELISS , n then aku try SHISHA !Pergghhhh memang layan otak akuu , dahlaa FIRSTtime , waktuu tuu aku pkirr MATI JAAA!! okee , aku cuba kol MUSLIM lagi , lambat gilaaa dia angkat kol , AKU ckap gn dy gn nada y sedihh , n then aku tnya dia dok mana ?? dia ckap uma kawann (dgn nada slow) Aku sedikit mushkil , :( N THEN aku letak terus hp ! YAA ALLAHH!!!!!!!!!! aku terus hntaq mcej mntak PUTUS ! dia xreply pun mcej , dalm seminggu jgak laaa , SADISSSSnyaaa ..... n scara SAH nya aku SINGLE :(  *esok tuu pulakk aku n NANIE dahh baik balek ;)  TAPI aku dahh PUTUUSSSS gn sidia :(


Gerammmm

BODOHHH ! AKU KARANG PUNYA LAA PNJANG , HILANG PULAK !!!!!!!!
AAAARRRRRRGGGHHHHHH !!!!!!!!


Rindu tak Terucap

Seriously , aku rnduw gilaa kt muslim even aku n dia dah xdak papaa :( SETAHUN lebeyhh tuu kaple , urrmmm hanya Allah saja y tahu prasaan aku . Pintu hati aku memang betul2 tertutup ntuk sapasapa , kalau di takdirkan aku n dia terserempak , memang aku bersyukur sangatsangat ;) IMY DAMN MUCH SAYANG ! aku berharap sangat muslim bhgia di samping orang y tersayang , biarpun hati aku xsanggup tgok muslim dengan owg lain , 


waaaaaaa , i really2 miss u  *ayat taklehh blah , HAHA putuih buat cara putuihh laaa DIBA wooy ! :(

ALONE :(

Now i'm LIKE THIS !



So you're over me? Cool. But when you see me with someone else, don't you dare come running back to me.




LOVE IS HURT :(